Handl-Lokalt.dk

 

 

Nytænkende koncept bygger bro mellem forbrugeren og den lokale forhandler

Er du synlig, når lokale forbrugere søger på Google efter dine produkter eller ydelser?
Spørgsmålet er nemlig ikke, om de bruger nettet til at lede efter en lokal forhandler – kun om du vil med i puljen, når de gør.

Med et abonnement hos Handl-Lokalt.dk kan du for kun 99 kr. om måneden komme med i toppen på Google. Vel og mærke på alle dine produkter og/eller ydelser, hver gang en forbruger leder efter dig! 24 timer i døgnet året rundt. Om du har 25 eller 150 produkter med. Den samlede pris overstiger ikke 99 kr. pr. måned.

 

 

 

Vækst din butik eller virksomhed med online synlighed  helt ned på produkt-/ydelsesniveau 

 • Få topplacering på Google med ALLE dine produkter 
 • Kunderne leder efter dig – Er du synlig – webshops er 
 • Udnytter du teknologien til at styrke den lokale handel. Mulighed for “Click & Collect” 
 • Vis kunden, at der er et lokalt udvalg 
 • Op mod 40% af søgningerne på Google er efter lokalt udvalg 
 • Uhørt billigt: 99 kr. om måneden – Mulighed for uendeligt antal varer og prisen er stadig 99 kr. pr. mdr. 
 • Hvert produkt/ydelse får sin egen unikke side, hvor kun din virksomhed promoveres. 100 kr. i engangsbeløb på oprettelse pr. produkt

 

Kom i top på Googlmed alle dine produkter og serviceydelser for kun 99 kr. pr. måned

Du bliver synlig året rundt, 24 timer i døgnet, når lokale forbrugere søger på Google efter dine produkter. For et beløb svarende til blot en enkelt ¼-side avisannonce! Forbrugernes købsadfærd har ændret sig dramatisk de sidste 10-15 år. Hvor folk tidligere gik en tur ned af den lokale handelsgade, starter langt de fleste i dag deres søgning på Google via deres smartphone. Forbrugeren bruger ikke den samme tid i dag på at tage ned i deres lokale butik. De søger i stedet efter inspiration og (heldigvis) ofte efter en lokal forhandler på nettet. 

E-handlen i Danmark oplever i 2017 endnu et rekordår med en omsætning i omegnen af 84 mia. På fire år er e-handelen således steget med 78%, hvilket ikke er uden omkostninger for butikslivet.  

En årsag til denne vækst på e-handel er bl.a., at de fysiske butikker ser passivt til, når det kommer til online synlighed. Søges der efter varer, de vel og mærke har i butikken, kommer webshops frem. Den tager vi lige igen. Der søges efter en lokal forhandler i op mod 40 procent af søgningerne på Google, men der kommer kun webshops frem. 
Som fysisk butik må man indse, at forbrugerens adfærd er under forandring, og at internettet spiller en STOR rolle i købsprocessen.  

 

Bliv synlig i top på Google 24/7/365

Du bliver synlig året rundt, 24 timer i døgnet, når lokale forbrugere søger på Google efter dine produkter. For et beløb svarende til blot en enkelt ¼-side avisannonce!

E-handlen har frit spil!

E-handlen i Danmark oplever i 2017 endnu et rekordår med en omsætning i omegnen af 84 mia. På fire år er e-handelen således steget med 78%, hvilket ikke er uden omkostninger for butikslivet.

En årsag til denne vækst på e-handel er bl.a., at de fysiske butikker ser passivt til, når det kommer til online synlighed. Søges der efter varer, de vel og mærke har i butikken, kommer webshops frem. Den tager vi lige igen. Der søges efter en lokal forhandler i op mod 40 procent af søgningerne på Google, men der kommer kun webshops frem.

Som fysisk butik må man indse, at forbrugerens adfærd er under forandring, og at internettet spiller en STOR rolle i købsprocessen.

Slut med at handlen forsvinder ud af lokalområdet

Webshops har ofte let spil, når de ”snupper” kunder, uden at de lokale butikker kommer i betragtning.

Søgestatistik fra Google viser at kunderne ofte angiver byer/geografi i deres søgninger på Google – eksempelvis ”JEVA skoletasker Haslev” eller ”Gurli Gris børnebog nær mig”. Det er jo i virkeligheden en fantastisk nyhed, som understreger efterspørgslen af lokale butikker.

For den lokale detailhandel består udfordringen derfor i at følge med udviklingen på internettet og samtidig udnytte de fordele, som en lokal tilstedeværelse tilbyder.

En Google-rapport for maj viser, at der i de sidste par år har været en stigning på ca. 500 % på lokale søgninger - såkaldte “nær-mig-søgninger”.

 

Gør det nemt at vælge lokalt

Handl-Lokalt.dk hjælper butikker og håndværkere med at opnå stor lokal synlighed med alle produkter og ydelser. Bliver der søgt på Google efter deres produkter eller ydelser, sørger vi gennem et særligt tilpasset produktkatalog og ikke mindst søgeordsoptimering for, at de bliver placeret i toppen af søgeresultatet.

For kun 270 kr. om måneden kan du få alle dine produkter og/eller serviceydelser med på www.handl-lokalt.dk

For det beløb har vi en forventning om, at du som minimum får 100 klik pr. md. ind på dine produkter fra potentielle kunder, som søger en lokal forhandler. Statistik for Haslev Boghandel og Boghuset Faxe viser eksempelvis, at de to forhandlere i snit har 450 klik pr. måned fra potentielle kunder, som har søgt deres produkter på Google. Til en pris på 270 kr. er det altså mindre en 1 kr. pr. klik.

Kom online før Amazon indtager Danmark

Amazon har fattet interesse for det danske marked. Lige nu har de heldigvis kun 1,8% af markedet, hvor de i Tyskland sidder på 46%.

 

Når de ankommer til Danmark, bliver det markedsført aggressivt, og endnu en stor bid af handlen vil efter alt og dømme blive taget fra de fysiske butikker, da endnu flere forbrugere begynder at søge produkter online. Butikkerne skal derfor vinde plads online, allerede før Amazon indtager Danmark. Forbrugeren skal vide, at de lokale detailbutikker har et godt udvalg samt ikke mindst en service og rådgivning, som webshops ikke kan matche.

Eksempler på en række kunder hos Handl-Lokalt.dk

Eksempler på en række kunder hos Handl-Lokalt.dk. OBS: Der tages i eksemplerne højde for, at prisen på Google Ads / Adwords varierer fra branche til branche.

Sjællands Tømrerentreprise i Sorø har i snit 188 klik på deres ydelser. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 3.500 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/sjaellands-toemrerentreprise-a-s-soroe-3951s1.html

 EA Guld & Sølv i Korsør har i snit 283 klik på produkter i Korsør. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 1.500 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/ea-guld---soelv-korsoer-1697s1.html

 Rådhuspladsens Ure & Guld i Slagelse har i snit 381 klik på produkter i Slagelse. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 2.000 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/raadhuspladsens-ure-og-guld-slagelse-957s1.html

Formålet med siden www.handl-lokalt.dk er, at lokale forhandlere skal være synlige på deres produkter online, så lokale forbrugere hurtigt og nemt kan danne sig er overblik over, hvor varen kan ses og meget gerne købes i en fysisk butik. Forbrugerne efterspørger det allerede – nu skal butikkerne med.

Prøv gerne selv: Søg på Google:

 • Opsætning af hegn Sorø
 • Allianceringe Korsør
 • Citizen ure Slagelse

Priser

Abonnementspriser

 • Årsabonnement,  3.240 kr. for 12 mdr. + 2.500 kr. i oprettelse inkl. 25 produkter
 • Månedsabonnement 500 kr. pr. måned 0 kr. i oprettelse inkl. 25 produkter (Binding 12 måneder, forudsætter PBS-aftale)

 Produktpriser

 • Oprettelse af ekstra produkt pr. stk. 100 kr.
 • Oprettelse af produktpakke 25 stk.  1.875 kr. ( 75 kr. pr. stk.)

Vi forventer, at I minimum vil få 100 klik på jeres produkter, hvor kunderne har søgt på Google efter lokale forhandlere. Vores kunder har mellem 100 og 1000 klik ind på deres produkter hver måned.

 

 

Nu kan du blive synlig for lokale forbrugere, gæster og turister, næste gang de leder efter jer på Google. For det gør de! 

 

 

Besøg www.Handl-Lokalt.dk

 

 

Hør mere om Handl-lokalt.dk