Handl-Lokalt.dk 
– Bliv synlig for de lokale forbrugere

Vækst din butik eller virksomhed med online synlighed helt ned på produkt-/ydelsesniveau

Handl-Lokalt.dk – kort fortalt

Nytænkende koncept bygger bro mellem forbrugeren og den lokale forhandler

Er du synlig, når lokale forbrugere søger på Google efter dine produkter eller ydelser?
Spørgsmålet er nemlig ikke, om de bruger nettet til at lede efter en lokal forhandler – kun om du vil med i puljen, når de gør.

Med et abonnement hos Handl-Lokalt.dk kan du for kun 125 kr. om måneden komme med i toppen på Google. Vel og mærke på alle dine produkter og/eller ydelser, hver gang en forbruger leder efter dig! 24 timer i døgnet året rundt. Om du har 25 eller 150 produkter med. Den samlede pris overstiger ikke 125 kr. pr. måned.

Handl-Lokalt.dk
FAKTA

Abonnementspriser

  • Måneds abonnement 125 kr. pr. måned*
  • Ingen Bindinger
  • *Der er et administrations gebyr på 50 kr. pr. betaling ( Eksempel betal for 6 måneder. 6 x 125kr. + 50 kr. i administrations gebyr. 800 kr. pr. halvår )

 Produktpriser

  • Oprettelse af produkter pr. stk. 125 kr.
  • Ingen begrænsning på antal produkter
  • Jo flere produkter på profilen, jo stører værdi giver det jer for de 125 kr. pr. måned.

Vi forventer, at I minimum vil få 100 klik på jeres produkter, hvor kunderne har søgt på Google efter lokale forhandlere. Vores kunder har mellem 100 og 1000 klik ind på deres produkter hver måned.

Handl-Lokalt.dk hjælper butikker og håndværkere med at opnå stor lokal synlighed med alle produkter og ydelser. Bliver der søgt på Google efter deres produkter eller ydelser, sørger vi gennem et særligt tilpasset produktkatalog og ikke mindst søgeordsoptimering for, at de bliver placeret i toppen af søgeresultatet.

For kun 125 kr. om måneden kan du få alle dine produkter og/eller serviceydelser med på www.handl-lokalt.dk

For det beløb har vi en forventning om, at du som minimum får 100 klik pr. md. ind på dine produkter fra potentielle kunder, som søger en lokal forhandler. Statistik for Haslev Boghandel og Boghuset Faxe viser eksempelvis, at de to forhandlere i snit har 450 klik pr. måned fra potentielle kunder, som har søgt deres produkter på Google. Til en pris på 125 kr. er det altså mindre en 25 øre pr. klik.

Eksempler på en række kunder hos Handl-Lokalt.dk. OBS: Der tages i eksemplerne højde for, at prisen på Google Ads / Adwords varierer fra branche til branche.

Sjællands Tømrerentreprise i Sorø har i snit 188 klik på deres ydelser. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 3.500 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/sjaellands-toemrerentreprise-a-s-soroe-3951s1.html

 EA Guld & Sølv i Korsør har i snit 283 klik på produkter i Korsør. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 1.500 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/ea-guld—soelv-korsoer-1697s1.html

 Rådhuspladsens Ure & Guld i Slagelse har i snit 381 klik på produkter i Slagelse. Skulle samme antal købes via Google Ads / AdWords, vil prisen ligge i omegnen af 2.000 kr. pr. md.

https://handl-lokalt.dk/shop/raadhuspladsens-ure-og-guld-slagelse-957s1.html

Formålet med siden www.handl-lokalt.dk er, at lokale forhandlere skal være synlige på deres produkter online, så lokale forbrugere hurtigt og nemt kan danne sig er overblik over, hvor varen kan ses og meget gerne købes i en fysisk butik. Forbrugerne efterspørger det allerede – nu skal butikkerne med.

Prøv gerne selv: Søg på Google:

  • Opsætning af hegn Sorø
  • Allianceringe Korsør
  • Citizen ure Slagelse

Webshops har ofte let spil, når de ”snupper” kunder, uden at de lokale butikker kommer i betragtning.

Søgestatistik fra Google viser at kunderne ofte angiver byer/geografi i deres søgninger på Google – eksempelvis ”JEVA skoletasker Haslev” eller ”Gurli Gris børnebog nær mig”. Det er jo i virkeligheden en fantastisk nyhed, som understreger efterspørgslen af lokale butikker.

For den lokale detailhandel består udfordringen derfor i at følge med udviklingen på internettet og samtidig udnytte de fordele, som en lokal tilstedeværelse tilbyder.

En Google-rapport for maj viser, at der i de sidste par år har været en stigning på ca. 500 % på lokale søgninger – såkaldte “nær-mig-søgninger”.

E-handlen i Danmark oplever i 2017 endnu et rekordår med en omsætning i omegnen af 84 mia. På fire år er e-handelen således steget med 78%, hvilket ikke er uden omkostninger for butikslivet.

En årsag til denne vækst på e-handel er bl.a., at de fysiske butikker ser passivt til, når det kommer til online synlighed. Søges der efter varer, de vel og mærke har i butikken, kommer webshops frem. Den tager vi lige igen. Der søges efter en lokal forhandler i op mod 40 procent af søgningerne på Google, men der kommer kun webshops frem.

Som fysisk butik må man indse, at forbrugerens adfærd er under forandring, og at internettet spiller en STOR rolle i købsprocessen.

Amazon har fattet interesse for det danske marked. Lige nu har de heldigvis kun 1,8% af markedet, hvor de i Tyskland sidder på 46%.

Når de ankommer til Danmark, bliver det markedsført aggressivt, og endnu en stor bid af handlen vil efter alt og dømme blive taget fra de fysiske butikker, da endnu flere forbrugere begynder at søge produkter online. Butikkerne skal derfor vinde plads online, allerede før Amazon indtager Danmark. Forbrugeren skal vide, at de lokale detailbutikker har et godt udvalg samt ikke mindst en service og rådgivning, som webshops ikke kan matche.

KONTAKT OS.

Hør mere om Handl-lokalt.dk og bliv synlig for de lokale forbrugere

Ét samarbejde – mange behov

Hos Gylden Media bliver du ikke proppet ned i en kasse. Vi tilpasser samarbejdet, så det stemmer overens med dine behov.

Om du er en enkelmandsvirksomhed, som blot ønsker mere synlighed for pengene i dit lokalområde, en større webshop med vækstambitioner eller en national aktør med stabile rødder i markedet, så konstruerer vi samarbejdet derefter.

Vi arbejder derfor også både med fastpris-aftaler, timebetaling eller klippekort, hvor timeprisen er 789,50 kr.

Facebook

Hos Gylden Media får du en Facebook-specialist i dit ringhjørne

Google SEO

Vi laver SEO med fokus på god markedsføring og en god dialog med jer.

Hjemmesider

Få en ny hjemmeside i WordPress eller i hjemmesideprogram

Rådgivning

Gylden Media hjælper din virksomhed i den rigtige retning.