Facebook

 

Få en Facebook-specialist i dit ringhjørne

Facebook har et godt tag i danskerne. Med 3,5 mio. månedlige brugere i Danmark, hvoraf 62% logger ind dagligt.

Værdien af Facebook

Fra strategi til eksekvering, annoncering til engagerende indhold – vi er med HELE VEJEN Det er vist ikke en overdrivelse, at Facebook har et godt tag i danskerne. Med 3,5 mio. månedlige brugere i Danmark, hvoraf 62% logger ind dagligt, har Facebook sat sig solidt i førersædet, når det kommer til sociale mediers udbredelse.

Det faktum, at så mange mennesker samles ét sted på daglig basis, gør naturligvis Facebook til et rent slaraffenland for marketingnørder som os hos Gylden Media.

Og det burde være lige så åbenlyst, at danske virksomheder nærmest er ved at falde over hinanden i ren begejstring over udsigten til optimere deres markedsføring med en hidtil uset nøjagtighed. Vidste du eksempelvis, at du kan få Facebook til at oprette målgrupper, som minder om de kunder, du allerede har?

Eller at du i en remarketing-kampagne kan målrette budskaber til de besøgende, som du tidligere har haft på din hjemmeside, og som derfor må forventes at være særligt relevante for dig og dit produkt? Du kan også selv oprette målgrupper baseret på interesser, geografi, køn, alder m.m., og du kan hele tiden holde øje med, hvordan annoncerne eller de enkelte opslag leverer i forhold til de forventninger, du har til dem.

Facebookannoncering - det er billigere end du tror!

Det bedste af det hele er, at prisen ligger langt under traditionelle marketingkanaler som TV og aviser, så det er for at citere en kendt tv-reklame på alle måder en ”win-win-situation”.

Når mange virksomheders indsats på Facebook alligevel begrænser sig til en knapt så gennemført side, hvis seneste indlæg ligger uger, eller ligefrem måneder tilbage, kan der være mange årsager. Blandt de indvendinger, som vi oftest støder på, ligger manglende tid til at engagere sig på den lange bane og en begrænset viden om at markedsføre sig på Facebook helt i top.

Nøglen til succes på Facebook

Tid og viden er helt naturligt en mangelvare hos de fleste virksomheder, som i det daglige har rigeligt at gøre med at drive en forretning. Men det er ikke desto mindre nøglen til succes på Facebook, at du har tid til at engagere dig, og at du ved, hvordan dine midler bruges bedst. Det er her, Gylden Media kommer ind.

Det skal kunne betale sig Vi har den nødvendige viden og erfaring, som gør os i stand til at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer omkring en målrettet og rentabel tilstedeværelse på Facebook. Herved opnås de bedste forudsætninger for, at afkastet lever op til dine forventninger.

Drevet af en målsætning om altid at levere mere, end hvad vores kunder forventer, er vi klar over, at sorte tal på bundlinjen er et minimumskrav i enhver forretning. Således også i høj grad når det kommer til markedsføringsindsatsen. Selvom Facebook så absolut egner sig fortrinligt til at drive salg og trafik til eksempelvis en webshop, kan succeskriterierne for indsatsen være mange flere.

Det kunne være i form af brandingkampagner, hvor en stor rækkevidde og forøget kendskab til virksomheden, hjemmesiden eller specifikke produkter er målsætningen. Måske har du behov for at gøre opmærksom på et åbent hus-arrangement og søger at understøtte sideløbende markedsføringsaktiviteter gennem en målrettet indsats på Facebook. Eller måske skal formålet findes i leadgenerering (information om potentielle kunder) ved hjælp af konkurrencer, kontaktformularer eller tilmeldinger til nyhedsbreve, downloads af apps osv.

Det kan også være, at du søger skabe en fortælling og awareness omkring din virksomhed og herved differentiere dig fra dine konkurrenter. Til det formål er Facebook en unik legeplads, hvor relevant og engagerende indhold knytter bånd til forbrugeren i en grad, som traditionelle marketingkanaler slet ikke når til sokkeholderne.

Uanset hvad dit succeskriterium er, så kan det bedst opnås gennem en effektiv indsats i alle faser fra planlægning, eksekvering, løbende opfølgning/tilpasning og efterevaluering. Nogle opgaver kræver naturligvis en større indsats end andre, men du skal altid overveje, hvad du gerne vil opnå, og hvordan du får mest værdi for pengene. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

 

Ét samarbejde – mange behov

Hos Gylden Media bliver du ikke proppet ned i en kasse. Vi tilpasser samarbejdet, så det stemmer overens med dine behov. Om du er en enkelmandsvirksomhed, som blot ønsker mere synlighed for pengene i dit lokalområde, en større webshop med vækstambitioner eller en national aktør med stabile rødder i markedet, så konstruerer vi samarbejdet derefter. Vi arbejder derfor også både med fastpris-aftaler, timebetaling eller klippekort, hvor timeprisen er 600 kr.

 

 

Hør mere om Facebook annoncering