Hør Fra Vores Kunder: Et Udpluk Af Oplevelser 

Vi er beærede over at have haft mulighed for at arbejde med så mange fantastiske virksomheder og organisationer. Deres anbefalinger er en påmindelse om, at vores mål om at skabe synlige og varige resultater ikke kun er en ambition, men en realitet. 

Fra små virksomheder til større virksomheder har vores skræddersyede digitale løsninger og dedikerede arbejde hjulpet med at skabe synlige resultater og positiv indvirkning. 

Vores kunders anbefalinger er mere end blot ord – de er historier om partnerskaber, som har formet vores tilgang til digital markedsføring. Læs om, hvordan vi har hjulpet virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse, forbedre konverteringsrater og nå ud til deres målgrupper på en meningsfuld måde. 

Lad dig inspirere af vores kunders anbefalinger og overvej gerne, om vores digitale markedsføringstjenester kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi står altid klar. 

”Mit samarbejde med Gylden Media er fantastisk, for endelig har jeg mødt nogen, som kan kommunikere avanceret IT – over i et sprog, som er forståeligt. Desuden er det tydeligt at mærke på Gylden Media, at de oprigtigt synes, det er sjovt at lave digital markedsføring, som giver klienter i min klinik – de er bestemt ikke ligeglade med, hvordan det går hos mig, trods jeg er en lille kunde”.

Dorthe Haarbo

Sygeplejersken.com

Jeg fik lavet en ny hjemmeside af Gylden Media og jeg føler, at de har lavet den flotteste hjemmeside. Det bedste var under forløbet, at de selv kom med flere gode forslag til, hvordan hjemmesiden kunne forbedres. Jeg følte mig tryg og forstået. De er så hjælpsomme og kompetente, at jeg straks fik en aftale med dem, at de også skal lave Google Ads for mig. Hvis Ads ikke skaffede flere henvendelser til mig, var de også hurtig til at ændre på søgeordene og landingssider osv.

Nu har jeg prøvet nogle andre firmaer, men jeg vil helt sikkert anbefale Gylden Media, som jeg også selv beholder samarbejdet med fremover. De giver tiptop service og har konkurrencedygtige priser. De bedste hilsner – Khan

Superhypnose.dk

”Har været kunde hos Gylden Media siden 2019, hvor det startede ud med et partnerskab omkring Google Ads annoncering. Senere blev vores samarbejde udvidet med Facebook og Instagram annoncering. Alt dette har medført en flot stigning i omsætning på min webshop, og ikke mindst et stigende overskud. Her i 2023, bruger jeg stadig Gylden Media til min markedsføring, og med de resultater, de skaber, har jeg intet at sætte en finger på”.

Dennis W. Kallestrup

Gellak.dk

”Efter utallige møder med flere marketing-bureauer, valgte vi at satse på Gylden-Media. Vi er YDERST tilfredse med både den ekstraordinære service, samt resultaterne”.

Casper C. ChristensenThe Bark

The Bark

”Hos Kig Industrigulve er vi yderst tilfredse med samarbejdet og kan

anbefale Gylden Media. De kan virkelig sætte skub i ens virksomhed”

Anette Ronnby

kigindustrigulve.dk

”Vi har brugt/bruger Gylden Media til at optimere vores Google Ads opsætning, hvilket hurtigt har resulteret i flere klik for færre penge. De reagerer hurtigt på vores henvendelser og leverer generelt god service til en fair pris, hvilket har stor betydning for et lille firma som vores”.

Jesper Gelardi Lunde

Boligraadgivning.com

”Jeg er virkelig glad for mit sammenarbejde med Gylden Media. Jeg er virkelig ikke dygtig til at annoncere på SoMe, og det gør intet, efter Gylden Media har overtaget den del af min forretning. Man bliver mødt med venlighed, indlevelse og virkelig flotte resultater. Jeg har fået en del mere at lave siden Gylden Media kom ind i min forretning. Desuden holder de mig opdateret om, hvordan mine annoncer klarer sig.

Jeg er en meget tilfreds kunde, og er meget taknemmelig over, at jeg fik dem anbefalet.

Jeanne Brammer
Brammers Menuer